Achter de camera

Als je wilt gaan samenwerken, is het wel zo fijn om te weten wie het gezicht achter de camera is. Ben je er klaar voor? Daar gaan we! Dit is wie ik ben in een notendop..

Een dromer & een paradijsvogel. Glas altijd halfvol. Looking at the bright side of life. Ga graag dansend door het leven.

Met mijn camera als standaard uitrusting en een creatief hoofd dat altijd aan staat.

Oog voor detail, oog voor schoonheid. En dat zit ‘m in van alles. Niet te moeilijk denken. Liefde voor authenticiteit.

En dat kan ik vinden in het moment dat jij lekker jezelf staat te zijn voor de lens. Maar ook in een met liefde ingericht interieur. Esthetisch vormgegeven producten. Eeuwenoude of juist strak en moderne architectuur. De natuur in al haar eenvoud. Wat ik ook door mijn lens bekijk, het heeft mijn volle aandacht.  

Voor mij straalt een goede foto sfeer uit en neemt het je heel even mee in het moment. 

Daglicht speelt hierin een belangrijke rol. Ik fotografeer dan ook het liefst met natuurlijk licht. Persoonlijk kan ik enorm genieten van de zachtheid, die het aan foto’s toevoegt. 

Met twee generaties fotografen voor mij, is het niet heel verrassend dat ik uiteindelijk ook beelden ben gaan creëren. Geheel op mijn eigen manier en met een eigen stijl. 

Hier op mijn website vind je mijn portfolio. Zo krijg je alvast een beeld van mijn werk. Maar neem ook eens een kijkje op mijn Instagram account, voor nog meer fijn beeldmateriaal.